JOM DAPATKAN PRODUK DARI AKADEMI JL DI SINI...

arrow

BUKU

Buku 'Magnet Emas Magnet Kekayaan' ini adalah buku berkenaan kelebihan menyimpan emas fizikal yang boleh dijadikan sebagai magnet untuk menarik kekayaan dan menjamin masa depan.

Di dalam buku ini juga merungkai bagaimana langkah yang boleh diambil untuk memulakan pelaburan emas fizikal bagi membantu anda membuat pelaburan yang betul dan selamat.

Buku 'Mudahnya Belajar Teknikal Analisis' ini mengandungi penerangan mengenai bagaimana cara untuk anda belajar menganalisis pasaran hanya berdasarkan chart kosong. Asalnya buku TA ini adalah khas untuk pelajar program advance AJL iaitu Simplified Trading Signal (STS).  Atas permintaan ramai, AJL keluarkan buku TA ini kepada orang luar yang ingin menambahkan ilmu pengetahuan mengenai teknikal analisis.

Terdapat 21 Bab di dalam buku TA ini termasuklah asas teknikal analisis hingga kepada strategi trading yang boleh digunakan untuk menganalisis pasaran dan satu buku ini juga mempunyai hampir 300 muka surat.

EBOOK DIGITAL

Ebook 'Teknik 2E: Entry & Exit' menerangkan tentang bagaimana caranya untuk anda melakukan entry dan exit di dalam pasaran. Terdapat beberapa pilihan yang boleh anda lakukan.

Teknik 2E ini merupakan salah satu silibus pendek di dalam program Trade Gold For Money (#TG4M) yang dihurai secara lebih mendalam di dalam ebook ini.

Ebook 'Belajar Teknikal Analisis Cara Mudah' merupakan ebook yang memperkenalkan strategi-strategi teknikal analisis kepada anda yang baru ingin memahami apa itu teknikal analisis. Penerangan secara bergambar dan colorful sangat menarik untuk dijadikan bahan bacaan secara atas talian.

Bagi newbie yang ingin mempelajari teknikal analisis boleh menjadikan ebook ini sebagai bahan bacaan kerana ianya ringkas dan padat.

Ebook '25 CARA Bagaimana EMAS Dapat Bantu Anda Jadi Lebih Kaya Ketika Ekonomi Gawat' memberikan kupasan berkenaan isu semasa sepanjang tempoh 2017 hingga kini, penerangan tentang keistimewaan emas fizikal dan juga menunjukkan bagaimana emas dapat membantu anda keluar dari kegawatan ekonomi.

Terdapat lebih dari 200 muka surat beserta informasi-informasi yang diboleh anda baca dan tonton.

DVD

Rahsia Belajar Teknikal Analisis Cara Mudah berbentuk DVD ini boleh dijadikan sebagai pack permulaan untuk anda mengenali dunia teknikal analisis. Terdapat informasi berkenaan teknikal analisis yang boleh digunakan jika anda minat untuk melabur dalam pasaran saham malaysia dan antarabangsa.

DVD Gold Trading Intensive (GTI) merupakan kelas Trade Gold For Money (#TG4M) berbentuk virtual khas untuk anda yang ingin belajar trading gold tetapi tidak dapat hadir ke kelas TG4M.

Pembelajaran jadi lebih mudah hanya dari rumah. Bila-bila masa anda boleh belajar dan mengulangkaji silibus TG4M di dalam DVD GTI. Anda juga akan dimasukkan ke dalam group support TG4M di dalam channel telegram yang boleh anda jadikan tempat untuk bertanya sebarang kemuyskilan berkenaan trading. Ramai alumni yang akan membantu anda.

Selain itu, offer paling gempak yang bakal anda terima ialah FREE ADMISSION ke kelas TG4M yang dijalankan sebulan sekali. Bukan hanya sekali, bahkan anda juga dapat Unlimited Recharge untuk hadir ke kelas TG4M yang dianjurkan.