Testimoni STS

Program Simplified Trading Signal (STS)

Sebuah program yang mengajarkan kepada peserta tentang bagaimana untuk mereka melihat akan dunia pasaran dengan lebih meluas, tidak kira sama ada pasaran saham, forex, indeks, komoditi atau futures. Mereka akan didedahkan dengan 15 Strategi Trading yang membolehkan mereka membuat analisis dan jangkaan terhadap pasaran. Sudah tentu ilmu STS ini akan membantu peserta membuat keputusan yang terbaik sebelum masuk ke dalam pasaran. Melalui ilmu STS ini, peserta dapat melakukan entry dengan lebih tepat dan juga padat memaksimakan keuntungan dalam trading.

Adakah Anda Bersedia Menjadi Salah Seorang Daripada Mereka Ini??

Jom kita lihat apakah kata-kata mereka yang telah hadir ke program STS ini.

Apa yang saya dapat dari program STS ini ialah ia dapat memberikan saya pandangan yang jauh. Selama ini saya tertanya-tanya market hendak pergi ke mana. Namun, setelah hadir STS, maka jawapan yang saya cari selama ini terjawab.

Saya bangga menjadi salah seorang student Ir. Sofian dalam bidang trading ini. Bagi yang di luar sana, jangan lepaskan peluang keemasan ini.

En. Muhammada Arief Noor

Pelajar

Setelah tamat program STS ini baru saya faham ada banyak signal-signal yang boleh digunakan untuk ambil position dan close position.

Program yang disampaikan dalam masa 3 hari ini sangat komprehensif. Tn. Ir ikhlas memberi yang terbaik supaya student-student ni mendapat aura beliau dan boleh trade dengan memperolehi duit.

Hajjah Rokiah Binti Yaacob

Sebelum ni, saya selalu ada masalah tidak cukup wang untuk beli barang kelengkapan untuk latihan Iron Man, malah saya selalu sibuk bekerja untuk mendapatkan wang lebih hingga tak ada masa sangat untuk family.

Sejak saya kenal Ir. Sofian dan join program STS ni, bukan saja saya dapat keuntungan yang sangat mengujakan, tapi saya juga dah tak ada masalah dari segi kewangan. Saya dah beli barang kelengkapan untuk latihan Iron Man, saya ada banyak masa terluang bersama keluarga, dan saya juga dapat menunaikan umrah wang hasil dari trading tersebut.

Kalau dulu nak masuk market, selalu nak kena hadap market. Sekarang dah tak lagi. Dalam sebulan, sekali saja saya masuk posisi. Tapi keuntungan saya pernah mencecah hampir RM32,000 hanya dalam masa sebulan. Tq Ir.

En. Nawawi Osman

Pakar Perunding Wasiat

Sebelum ni kehidupan saya agak susah. Duit kerja hanya cukup-cukup makan saja. Yelah, kerja freelance ni time ada job, ada lah duit. Tak ada job, tak ada lah duit.

Nak hulur duit pada mak saya pun tak mampu. Inikan pula nak tolong mak bayarkan hutang arwah ayah saya yang dah lama tertunggak.

Sejak saya ikuti program STS ni, masa lapang saya banyak terisi dengan menghadap market. Paling best duit masuk setiap hari. Saya dah tak perlu risau soal duit lagi.

Sejak trade ni juga, saya dah langsaikan separuh hutang arwah ayah. Lepas habis bayar ni, saya nak bawa mak saya pergi umrah pula. Itulah satu-satunya hajat mak saya.

En. Muhammad Firdaus Bin Alwi

Freelance