Cara untuk dapatkan 200 USD sebulan - Ditemui!

Anda TRADER?? Risau Untuk Masuk Posisi Kerana Tidak Tahu Arah Tuju Pasaran?

Tunggu Dulu! Ramai Yang GAGAL Dalam Trading & Mengalami Kerugian Kerana Gagal Membaca Pergerakan Pasaran Terutamanya TREND. Mereka Juga Tak Jaga Kewangan Dengan Betul & Trade Ikut Emosi

Anda Mempunyai Masalah-Masalah Seperti Ini?

Tak Ada Masa Nak Menghadap Chart

Ramai yang nak menceburkan diri dalam bidang trading tetapi takut kerana tidak mempunyai masa yang lapang untuk selalu menghadap chart pasaran. Sebenarnya, ada teknik dan cara tertentu untuk trade tanpa selalu melihat chart.

Tidak Meletakkan Stop Loss

Ada juga trader yang tidak meletakkan Stop Loss kerana takut mengalami kerugian dan berharapkan pasaran mengikut target mereka. Mereka tidak tahu bagaimana nak letakkan SL yang betul.

Tidak Yakin Dengan Analisis

Ramai trader tidak yakin dengan analisis mereka sendiri dan sering keluar dari pasaran dalam keadaan kerugian sedangkan selepas itu pasaran memang bergerak ke melalui Take Pofit yang diletakkan.

Tak Tahu Nak Entry Pasaran

Ramai yang tidak tahu macam mana nak entry pasaran dan bila waktu sesuai untuk entry atau masuk posisi sehingga mneyebabkan mereka tersalah entry dan mengalami kerugian.

Tak Reti Baca Chart Kosong

Ramai yang trade, tapi tidak tahu bagaimana untuk membaca chart kosong. Mereka terlalu bergantung kepada indikator dan tidak mempunyai ilmu teknikal analisis yang secukupnya. Sepatutnya mereka sendiri boleh menganalisis pasaran

Tak Tahu Strategi Trading

Ramai trader yang trade tanpa ilmu yang secukupnya. Mereka tidak tahu strategi trading bagaimanakah yang sesuai digunakan untuk menganalisis keadaan pasaran.

PROGRAM SIMPLIFIED TRADING SIGNAL (STS) 2017

Saya Akan Bantu Anda Menyelesaikan Semua Masalah Di Atas Dengan Cara Menunjukkan Kepada Anda Beberapa Perkara Berikut

Sebelum Tue Saya Nak Tawarkan Ebook Siapakah Trader

Saya ada TAWARAN menarik untuk anda. Dapatkan Ebook Siapakah Trader pada harga RM19 PERCUMA di bawah ini. TERHAD untuk 300 orang terawal sahaja. Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP

privacy We value your privacy and would never spam you

Saya Ir. Sofian Akan Bantu Anda Sekarang Juga...

Saya merupakan Profesional Engineering yang mempunyai syarikat perundingan kejuruteraan sendiri iaitu Kezo Consult Sdn Bhd.  Namun, disebabkan minat yang mendalam pada emas dan perak telah menyebabkan saya menceburkan diri pula dalam bidang pelaburan emas dan perak.

Saya mula menceburkan diri dalam bidang pelaburan emas ini sejak tahun 2009 dengan berbekalkan azam yang kuat untuk mendalami ilmu tentang emas ini yang merupakan satu-satunya harta yang bernilai diberikan oleh pencipta.

Sejak itu juga saya mendalami teknik-teknik melabur emas dengan betul, saya cuba menguasai teknikal analisis bagi pasaran emas dan Allah kurniakan saya ilham yang memudahkan saya untuk memahami ilmu tentang emas ini hinggakan saya berjaya menjadi pakar dalam emas dan perak.

Saya boleh menganalisa serta memberi khidmat nasihat mengenai pelaburan emas dan perak di dalam seminar-seminar yang dianjurkan. Saya juga berjaya menguasai ilmu teknikal analisis hingga menjadikan saya pakar dalam menganalisis pasaran saham. Hampir 90% analisis yang saya lakukan adalah tepat.

Alhamdulillah, saya berjaya menjadikan emas sebagai salah satu pelaburan jangka panjang saya di samping menjadikan trading emas sebagai salah satu pendapatan sampingan yang lumayan.

Tidak lama itu, mentor saya iaitu Dr. Azizan Osman memberikan cadangan agar saya membuat seminar pelaburan emas untuk berkongsikan kepada orang ramai mengenai kelebihan pelaburan emas ini kerana tidak ada lagi orang Melayu yang boleh mengajar dan mendidik masyarakat tentang bagaimana untuk menjadikan emas sebagai magnet kekayaan.

Saya juga menerbitkan buku Magnet Emas Magnet Kekayaan bagi berkongsikan kepada masyarakat tentang emas yang boleh menjanakan keuntungan. Bukan itu saja, bahkan saya juga membuat program Trade Gold For Money (TG4M) dan Simplified Trading Signal (STS) untuk mengajar masyarakat bagaimana untuk trade emas dengan cara yang betul dan selamat.

"Apa Yang Saya Kongsikan Adalah Pengalaman Sebenar Saya Dalam Pelaburan Emas & Perak Sejak 8 Tahun Lepas "

Apakah Modul Yang Akan Anda Pelajari Dalam Seminar Ini ?

Siapa Perlu Hadir Program STS Ini?

  • Trader yang selalu gagal setiap dalam trading
  • Orang yang nak buat pelaburan jangka panjang
  • Trader yang selalu tewas dengan emosi semasa trading
  • Orang yang nak guna strategi trading dalam pasaran saham atau forex
  • Trader yang tak ada masa untuk menghadap chart setiap hari
  • Pesara yang nak buat income sendiri
  • Orang makan gaji yang nak tambah pendapatan sampingan
  • Graduan yang nak bayar hutang PTPTN

Kenapa Anda Perlu Hadir Program STS Ini?

Memastikan Anda Trading Mengikut Peraturan Yang Ditetapkan

Peraturan trading ini adalah sebagai panduan setiap kali anda ingin trade supaya anda tidak tersasar dari landasan yang benar. Hidup pun kena ada guideline baru jadi orang berguna, inikan pula trading.

Melabur Untuk Ilmu Kalau Tak Nak Wang Anda Lebur Ditipu

Ilmu itu penting dalam setiap apa yang anda lakukan. Tak ada jalan pintas untuk sampai kepada impian yang anda cita-citakan tanpa usaha yang jitu. Jika anda tidak ingin melabur pada ilmu, maka jangan salahkan orang yang lebih pintar menipu dan meleburkan wang anda.

Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir?

"Apa yang saya dapat dari program STS ini ialah ia dapat memberikan saya pandangan yang jauh. Selama ini saya tertanya-tanya market hendak pergi ke mana. Namun, setelah hadir STS, maka jawapan yang saya cari selama ini terjawab.

Saya bangga menjadi salah seorang student Ir. Sofian dalam bidang trading ini. Bagi yang di luar sana, jangan lepaskan peluang keemasan ini."

En. Muhammad Arief Noor

Pelajar

"Setelah tamat program STS ini baru saya faham ada banyak signal-signal yang boleh digunakan untuk ambil position dan close position.

Program yang disampaikan dalam masa 3 hari ini sangat komprehensif. Tn. Ir ikhlas memberi yang terbaik supaya student-student ni mendapat aura beliau dan boleh trade dengan memperolehi duit."

Hajjah Rokiah Binti Yaacob

Pencapaian Mereka Yang Telah Hadir

Terpaksa terima RM31,000 dalam masa Sebulan

"Sebelum ni, saya selalu ada masalah tidak cukup wang untuk beli barang kelengkapan untuk latihan Iron Man, malah saya selalu sibuk bekerja untuk mendapatkan wang lebih hingga tak ada masa sangat untuk family.

Sejak saya kenal Ir. Sofian dan join program STS ni, bukan saja saya dapat keuntungan yang sangat mengujakan, tapi saya juga dah tak ada masalah dari segi kewangan. Saya dah beli barang kelengkapan untuk latihan Iron Man, saya ada banyak masa terluang bersama keluarga, dan saya juga dapat menunaikan umrah wang hasil dari trading tersebut.

Kalau dulu nak masuk market, selalu nak kena hadap market. Sekarang dah tak lagi. Dalam sebulan, sekali saja saya masuk posisi. Tapi keuntungan saya pernah mencecah hampir RM32,000 hanya dalam masa sebulan. Tq Ir."

En. Nawawi Osman

Anak muda buat 2X RM1,000 Seminggu

"Sebelum ni kehidupan saya agak susah. Duit kerja hanya cukup-cukup makan saja. Yelah, kerja freelance ni time ada job, ada lah duit. Tak ada job, tak ada lah duit.

Nak hulur duit pada mak saya pun tak mampu. Inikan pula nak tologn mak bayarkan hutang arwah ayah saya yang dah lama tertunggak.

Sejak saya ikuti program STS ni, masa lapang saya banyak terisi dengan menghadap market. Paling best duit masuk setiap hari. Saya dah tak perlu risau soal duit lagi.

Sejak trade ni juga, saya dah langsaikan separuh hutang arwah ayah. Lepas habis bayar ni, saya nak bawa mak saya pergi umrah pula. Itulah satu-satunya hajat mak saya."

En.Muhammad Firdaus

Freelance

RAMAI TRADER YANG TAK NAK MELABUR UNTUK ILMU TRADING. TAPI BILA TRADE TANPA ILMU, LAGI LEBUR & MEMBAZIR WANG MEREKA.


NAK JADI TRADER BERJAYA KENALAH CARI ILMU DULU BARU TRADE.


-Ir Sofian-

Yuran Program Simplified Trading Signal (STS) 2017


Ini Bukan PREVIEW Tetapi Program Advance Buat Duit Cara Betul

*Peringatan: Hanya Peserta 18 Tahun Dan Ke Atas Sahaja Yang Dibenarkan Untuk mengikuti Program Ini.

Untuk pengetahuan anda, saya telah banyak menghabiskan duit, masa dan tenaga untuk dapatkan segala teknik-teknik strategi trading terbaik yang akan saya kongsikan ni... Anda dah tak perlu lagi untuk bersusah payah melakukan try anda error bagi melihat manakah strategi yang boleh digunakan sebab saya dah hadapi semua itu. Ia sangat mempercepatkan masa pembelajaran anda tentang ilmu trading ini...

Jadi, kos yang sepatutunya anda keluarkan untuk hadir Program STS ini adalah

 

RM14,999

Ya..Ini adalah ks yang sepatutnya anda laburkan untuk program selama 3 hari bersama saya... Tapi ada yang kata mahal. Oklah, saya bagi diskaun 50%.

RM7,499

Pun masih berfikir panjang lagi nak keluar sebanyak ini??

Ramai yang minta untuk saya berikan diskaun supaya mereka berpeluang mempelajari strategi trading dan cara baca naked chart untuk ketahui hala tuju pasaran...

Jadi, saya telah buat keputusan untuk beri diskaun KHAS Untuk ANDA. Anda hanya perlu keluarkan kos seperti berikut setelah ditolak diskaun untuk Hadir ke Program STS ini...

RM5,997

Kejap!!!!.


Anda siap dapat Workbook STS lagi tu...

Nanti Dulu!!!

Ada Promosi Kali Ini!!!

Dapatkan DISKAUN 50% Jika Anda Daftar 2 Orang.

Wow!! Diskaun Hebat Ni.. Jom Rebut Peluang Sebelum Terlambat!!

SHAH ALAM

25, 26 & 27 November 2017

Sabtu - Isnin

8.30pg - 6.00ptg