Oppss!!

Tunggu dulu!!!

Sebelum anda membuat pendaftaran, kami ada  PILIHAN OFFER untuk anda!

Anda nak tahu? Jom luangkan masa dengan kamsebentar. Kami akan terangkan kepada anda..

Dapatkan DVD GTI (Gold Trading Intensive) Sekarang!!

Untuk makluman anda, pada awal tahun 2018 ni kami ada keluarkan DVD GTI yang merupakan TG4M versi pembelajaran jarak jauh.. Sebab banyak permintaan yang diajukan supaya kami ada dvd untuk mereka belajar dari rumah.

Setelah 3 tahun program TG4M dianjurkan oleh Akademi JL@AJL, kini kami tunaikan permintaan anda yang inginkan belajar dari rumah. Lepas ni dah boleh ulang kaji berulang-ulang kali dari rumah. Mesti lebih mudah nak cepat faham kan??

Kalau anda nak tahu, DVD GTI ni memuatkan silibus baru dan lama dalam kelas TG4M tau. Siap ada penambahan video cara nak trading dari Ir Sofian sendiri.. Newbie atau pun yang dah pernah terlibat dengan trading pun boleh belajar sebab cara penyampaiannya sangat terperinci.

Tengok akak ni.. Sambil drive pun boleh dengar-dengar apa yang dajarkan dalam DVD GTI. Anda rasa best ke sangat sangat best? Kat mana-mana pun anda boleh belajar. Syokkan?

 

Dapatkan DVD, Bukan Hanya DVD Je Yang Anda Dapat.. WOW!!

Ya.. Selalunya anda beli DVD dapat DVD je kan?

Untuk kali ni, anda beli DVD, kami berbesar hati nak bagi anda lebih 'add value' sebab semangat anda nak belajar trading dari kami ni.

Anda turut akan dibekalkan dengan buku Workbook yang boleh dijadikan buku nota atau catatan untuk anda rujuk. Kami juga berikan anda buku Planner For Trade yang merupakan journal @ diary untuk anda rekod dan buat perancangan trading anda. Selain itu, video pembelajaran juga diberikan bukan hanya pada bentuk dvd, juga dalam bentuk pendrive USB.. Best ke sangat sangat best?

Nanti!! Ada lagi ni..

Disebabkan anda sudi dapatkan DVD GTI ni, kami bagi anda tiket free masuk ke kelas TG4M. Wow ke sangat sangat wow?

Saya Nak DVD GTI

Saya Tak Nak Offer, Saya Hanya Nak Pergi Ke Kelas TG4M!!

Sekiranya anda tidak inginkan offer ini, anda boleh teruskan klik button di bawah ini untuk join kelas TG4M kami ye..

TRADE GOLD FOR MONEY (TG4M)

Tiket  Untuk 1 Pax

Workbook TG4M

Setting MT4 (Created by Ir Sofian)

Group Support Telegram

Unlimited Recharge

arrow