P/S : UNTUK MEREKA YANG INGIN MELABUR DALAM PELABURAN YANG SELAMAT

Di dalam Video Ini Anda Akan Pelajari:

1) Bagaimana nak mula dalam pelaburan?
2) Apa itu dunia pelaburan yang sebenar?
3) Bagaimana untuk meminimakan kerugian anda dalam pelaburan?

Tonton PETIKAN Video Di Bawah Ini Sekarang!!

Apa kandungan DVD Cara Mudah Belajar Selok-Belok Pelaburan?

Apakah yang dikatakan dengan Pelaburan?

Sebenarnya ramai yang tersalah anggap maksud pelaburan yang sebenar. Mereka tidak memahami konsep pelaburan yang betul dalam pelaburan. Adakah anda tahu pelaburan merupakan skop yang sangat luas dan ramai yang telah terjerumus dalam skim pelaburan yang telah dimanipulasikan. Adakah anda seorang daripadanya?

Siapa itu Pelabur?

Ramai yang melabur tetapi mereka menjadi seorang pedagang (trader) dan ada yang mengatakan mereka pedagang (trader) tetapi sebenarnya mereka adalah pelabur. Ramai yang masih confuse untuk posisikan diri mereka didalam pelaburan. Pemahaman yang betul wajib bagi setiap pelabur supaya tidak terpesong dari landasan yang sewajarnya. Adakah anda seorang pelabur atau anda seorang trader?

Apakah Itu Pasaran?

Ramai yang tahu bahawa pasaran adalah platform dimana pembeli dan penjual bertemu untuk menjalankan urusniaga secara langsung atau tidak langsung. Akan tetapi ramai yang tidak tahu bagaimana wujudnya transaksi yang sebenar sehingga membolehkan berlakunya keadaan harga naik dan turun. Anda akan pasti teruja apabila anda belajar sesuatu dalam DVD ini.

Apakah Itu Stock Market?

Ramai yang hendak terlibat didalam pasaran saham akan tetapi ramai yang gagal. Anda tahu sebab apa? Ramai dari mereka yang gagal sebenarnya tidak memahami keadaan saham tersebut baik dari segi syarikat, bisnes yang dijalankan, organisasi yang menguruskan, dan strategi untuk terlibat didalam saham itu. Ramai yang ingin mendapatkan dividen dari pemilikan saham mereka didalam satu syarikat, akan tetapi mereka terlibat didalam trading secara ‘Intraday’. Ini adalah salah! Mungkin anda adalah salah seorang yang pernah membeli saham pada harga yang tinggi dan sekarang masih tergantung dalam keadaan kerugian. Didalam video ini ditunjukkan bagaimana anda membeli saham-saham berharga murah dengan pemilikan saham warrant.

Apakah Itu Supply & Demand?

Ramai yang tidak memahami mengenai ‘Supply & Demand’ ataupun selalu disebut sebagai penawaran & permintaan. Didalam video ini, diterangkan bagaimanakah pengaruh supply dengan mengambil kira demand didalam setiap urus niaga.

Siapakah Itu Pelabur Saham?

Siapa pelabur saham yang sebenar? Adakah anda telah terjebak menjadi spekulator saham dengan membuat transaksi saham secara jual & beli dalam tempoh sehari. Adakah anda selalu ‘follow’ kata-kata dari remiser anda? Siapakah pula analist? Tahukah anda pemilihan broker yang bagus akan memaksimakan keuntungan anda. Didalam video ini akan diterangkan siapa itu ‘Gambler’, ‘Investor, & ‘Speculator’?. Topik ini akan membuatkan mata anda terbeliak nanti.

7 Ciri Pelabur Saham Yang Anda Perlu Tahu

Didalam video ini akan diperincikan kategori pelaburan saham yang wajib anda tahu. 7 ciri-ciri pelabur saham ini yang menentukan samaada mereka adalah pelabur yang bijak atau yang hanya menjadi ‘pak turut’, masuk membabi buta kedalam pasaran iaitu membuat urusan jual beli tanpa pengetahuan dan menggunakan strategi yang salah untuk melabur dalam saham.

Anda Akan Belajar 3D Trading Simulation!

Sebenarnya ramai yang tidak tahu bagaimana transaksi saham berlaku dan ada pelabur yang membeli dan menjual dengan tidak melihat apa-apa aspek yang betul dalam urusan niaga mereka. Video ini akan mendedahkan kepada anda bagaimana ‘Floor trader’ berurusan dalam pasaran saham. Video ini sangat menarik untuk anda saksikan dan fahamkan!

Nanti Dulu!

Itu Sahaja Ke Yang Anda Dapat Dalam DVD Cara Mudah Belajar Selok-Belok Pelaburan Ini?

Kami ada tawaran SPECIAL untuk anda yang dapatkan DVD ini SEKARANG!

EKSKLUSIF: Bagaimana Pasaran Emas Membolehkan Anda Mendapatkan Wang?

Ramai Yang Minat Dengan Emas Tetapi Tidak Tahu Bagaimana Nak Mula?

Sebagai salah satu logam berharga yang dianggap setara dengan mata wang, emas telah lama memainkan peranan penting dalam dunia bisnes khususnya pelaburan. Saat ini, banyak sekali cara yang mudah untuk mendapatkan keuntungan melalui pelaburan emas dan juga trading. Topik khas ini untuk anda merungkaikan pelbagai persoalan anda mengenai Emas & Trading. Adakah anda berminat menjadi pelabur emas?

 

Jangan tunggu lagi! 

Dapatkan Segera DVD Cara Mudah Belajar Selok-Belok Pelaburan Ini!