Apa Yang Mempengaruhi Kejayaan Dalam Trading?

Apa Yang Mempengaruhi Kejayaan Dalam Trading?

Setiap trader sudah pasti menyimpan keinginan untuk memperoleh kejayaan dalam trading mereka ini. Siapa yang tak nak berjaya kan? Namun, dalam setiap perjalanan untuk menuju kejayaan, pasti ada liku-liku dan cabaran yang perlu dilalui oleh trader. Dalam setiap...
Gold Market Fly Again To Price at 2013

Gold Market Fly Again To Price at 2013

Assalamualaikum.. Hai semua.. Hari ini saya nak kongsikan berkenaan market Gold. Siapa di sini yang ada trade pada market gold? Tentu anda tahukan yang price untuk market gold telah sampai kembali pada harga pada tahun 2013 satu ketika dahulu. Cuba lihat pada garis...

Move Forward To Achieve My Dream!

Saya rasa semua orang pun ada impian masing-masing. Ada yang impian dia nak pergi travel. Ada yang impiannya nak ada rumah banglore, kereta mewah, nak ada isteri cantik, nak ada empire syarikat yang sucsess, dan macam-macam lagi.. Macam saya, saya pun ada impian nak...

Scammer Dalam Selimut??

Assalamualaikum wmt wbrt Hari ini saya nak berkongsikan satu kisah yang berlaku pada minggu lepas. Ianya berkenaan salah seorang alumni TG4M saya yang menjadi Scammer dalam Selimut.. Saya dapat tahu pun bila ada antara alumni lain yang report pada saya berkenaan hal...
Apa Istimewanya MA200?

Apa Istimewanya MA200?

Moving Average 200 Saya pasti, ramai trader di luar sana yang suka dengan Moving Average 200 atau lebih dikenali dengan nama glamour nya MA200. Dan saya juga pasti mesti ada dalam kalangan newbie yang baru berjinak-jinak dengan dunia trading ni tertanya-tanya apakah...