Fahami Pasaran: Bitcoin Bakal Naik@Turun?

Fahami Pasaran: Bitcoin Bakal Naik@Turun?

Assalamualaikum & Salam Ceria Semua.. Tak sangka hari ni dah masuk hari ke-2 dalam bulan November. Cepat sangat masa berlalu kan! Sangat pantas masa berjalan sampaikan kadang-kadang kita sendiri tak sedar dah nak habis seminggu. Padahal macam baru semalam hari...
Group Support TG4M Membantu??

Group Support TG4M Membantu??

TG4M Siri 31 Dah?? Alhamdulillah…. Saya memanjatkan kesyukuran kehadrat Ilahi kerana program yang saya dan team Akademi JL anjurkan telahpun mencecah ke siri ke 31. Program Trade Gold For Money atau saya panggil ia dengan nama singkatan TG4M ini saya mula...
Cipta Impian Anda Sekarang!!

Cipta Impian Anda Sekarang!!

Hidup Mesti Ada Impian Impian adalah sesuatu cita-cita atau angan-angan yang diimpikan oleh setiap orang untuk menjadi kenyataan. Anda juga boleh katakan bahawa impian ini merupakan salah satu nadi kehidupan yang menjadi sumber kekuatan dalam diri setiap orang untuk...
Apakah Asas Melabur Dalam Pasaran Saham?

Apakah Asas Melabur Dalam Pasaran Saham?

Adakah anda berminat untuk mengembangkan wang simpanan anda? Jika Ya, maka anda sesuai untuk teruskan membaca posting saya kali ini. Sebab saya akan dedahkan kepada anda tentang asas melabur dalam pasaran saham. Mungkin ada antara anda dah pernah pun dengar tentang...
Apa Ada Dengan Kempen #CariDuitExtra??

Apa Ada Dengan Kempen #CariDuitExtra??

Assalamualaikum & Selamat Pagi. Hari ni saya nak kongsikan kepada anda tentang kempen yang baru saya lancarkan pada dua minggu lepas iaitu kempen #CariDuitExtra. Siapa kat sini yang dah tahu tentang kempen ni? Bersempena tahun 2017 yang dah nak mengakhiri...