Program STS Bakal Berwajah Baru Pada Tahun 2019

Program STS Bakal Berwajah Baru Pada Tahun 2019

Hi Traders.. Masih lagi mengikuti perkembangan saya di blog saya ni? Planning 2019 Tak sangka kejap aje kan masa berlalu. Sekarang ni pun dah nak akhir bulan November. Tinggal 1 bulan je lagi kita di tahun 2018 sebelum kita melangkah ke tahun 2019.  So, planning untuk...

Annoucement Pemenang Tiket Sponsor Ke TG4M 25 Nov 2018

Minggu lepas saya telah melangsungkan satu contest untuk sponsor beberapa orang ke kelas Trade Gold For Moeny (TG4M) pada 25 November 2018 ini di Shah Alam.. Setiap contestant perlu share posting saya, beri komen kepada AJL kenapa saya perlu pilih mereka dan komen...
Aku Nak Trade Dengan ZERO LOSSES!

Aku Nak Trade Dengan ZERO LOSSES!

Apa yang korang nak dari trade ni? Jika soalan sebegini yang ditanyakan, saya pasti akan ada bermacam-macam jawapan yang akan muncul. Bahkan jawapan yang tidak masuk akal juga akan ada yang utarakannya. Percaya tak cakap saya?? Kalau saya tanya korang, apa pula...
TG4M Siri-41 Lain Sikit Weh..

TG4M Siri-41 Lain Sikit Weh..

Alhamdulillah.. Program Trade Gold For Money (#TG4M) siri yang ke 41 telah pun berakhir petang semalam. Untuk TG4M kali ini saya cuba bawa pendekatan yang berlainan daripada yang kebiasaannya sebab kelas TG4M kali ini ramai student saya yang datang recharge. Jadi saya...
Nak Dengar Cerita Pasal Bitcoin & Crisis??

Nak Dengar Cerita Pasal Bitcoin & Crisis??

Siapa nak dengar kisah saya? Kali ni kisah yang saya nak kongsikan adalah kisah mengenai bitcoin dan krisis ekonomi.. 2017 Tahun lepas, dalam bulan Oktober saya pergi ke Itali. Sebab saya antara pakar teknikal analisis yang dipanggil untuk sertai conference IFTA di...