Pentingkah Trader Mempunyai Sistem Trading?

Hi Traders.. Macam mana dengan trading anda belakangan ni? Okay tak? Ada profit tak? Ke ada lagi yang masih banyak loss nya?  Hari ni saya nak kongsikan pada anda mengenai sistem trading. Penting ke sistem trading ni?   Sistem Trading Untuk pengetahuan anda, sistem...

Eh! Apa Yang BUKAN Dalam Trading?

Assalamualaikum wmt wbkt. Hai.. Adakah anda ternanti-nanti posting daripada saya? Untuk kali ini saya nak kongsikan satu info yang baru tentang trading. Sebenarnya masa saya semak file lama-lama saya, tiba-tiba perasan akan nota-nota yang saya tulis berkenaan trading....
6 Kesilapan Kritikal Dalam Trading Jangan Dibuat!

6 Kesilapan Kritikal Dalam Trading Jangan Dibuat!

Assalamualaikum.. Hi… Selamat Sejahtera semua.. Hari ni saya rasa macam nak recall balik info pasal dunia trading lah.. Sebab saya dah keluarkan DVD KHAS untuk anda belajar trading gold. Jadi, saya rasa anda perlukan lebih lagi ilmu pengetahuan tentang trading...
Duit VSS Hangus Kena Tipu Scammer

Duit VSS Hangus Kena Tipu Scammer

    Pada tahun 2015 ramai kakitangan bagi salah sebuah syarikat penerbangan di negara ini telah diberhentikan kerja dan diberikan pampasan berbentuk wang yang dipanggil VSS (Voluntary Separation Scheme). Antara yang diberhentikan kerja termasuklah Kak Sue yang sudah...
Projek Buat Duit Sebelum Cuti Sekolah Penggal Pertama!

Projek Buat Duit Sebelum Cuti Sekolah Penggal Pertama!

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Diharapkan agar pembaca setia website saya ini dalam keadaan sihat wal’afiat hendaknya.. Untuk posting kali ini, saya nak ketengahkan satu perkara iaitu Projek Buat Duit.. Projek Buat Duit Wow!! Bila cakap pasal 'Buat...