6 Kesilapan Kritikal Dalam Trading Jangan Dibuat!

6 Kesilapan Kritikal Dalam Trading Jangan Dibuat!

Assalamualaikum.. Hi… Selamat Sejahtera semua.. Hari ni saya rasa macam nak recall balik info pasal dunia trading lah.. Sebab saya dah keluarkan DVD KHAS untuk anda belajar trading gold. Jadi, saya rasa anda perlukan lebih lagi ilmu pengetahuan tentang trading...
Duit VSS Hangus Kena Tipu Scammer

Duit VSS Hangus Kena Tipu Scammer

    Pada tahun 2015 ramai kakitangan bagi salah sebuah syarikat penerbangan di negara ini telah diberhentikan kerja dan diberikan pampasan berbentuk wang yang dipanggil VSS (Voluntary Separation Scheme). Antara yang diberhentikan kerja termasuklah Kak Sue yang sudah...
Projek Buat Duit Sebelum Cuti Sekolah Penggal Pertama!

Projek Buat Duit Sebelum Cuti Sekolah Penggal Pertama!

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Diharapkan agar pembaca setia website saya ini dalam keadaan sihat wal’afiat hendaknya.. Untuk posting kali ini, saya nak ketengahkan satu perkara iaitu Projek Buat Duit.. Projek Buat Duit Wow!! Bila cakap pasal 'Buat...
Apakah Asas Melabur Dalam Pasaran Saham?

Apakah Asas Melabur Dalam Pasaran Saham?

Adakah anda berminat untuk mengembangkan wang simpanan anda? Jika Ya, maka anda sesuai untuk teruskan membaca posting saya kali ini. Sebab saya akan dedahkan kepada anda tentang asas melabur dalam pasaran saham. Mungkin ada antara anda dah pernah pun dengar tentang...
Bitcoin?? Fikir 9 Kali Sebelum Invest

Bitcoin?? Fikir 9 Kali Sebelum Invest

Assalamualaikum wmt. wbkt. Minggu lepas saya ada buat Live Video di FB Fanpage saya, IrSofianFan. Jadi, bagi sesiapa yang terlepas untuk tengok, anda boleh tengok kembali video ini di pengakhiran posting saya ini. Setelah sekian lama saya tidak berLive di FB,...