Ziarah Umrah 2018 di Mesir

Ziarah Umrah 2018 di Mesir

Seperti biasa bila dah nak akhir tahun saya akan pergi mengerjakan umrah. Jika tahun lepas saya ada bawa anak-anak saya bersama. Tapi untuk kali ini saya bersama isteri aje. Anak-anak kalau nak pergi pula lagi lepas ni dia orang kena pakai duit sendiri pula.. Baru ada...
Serangan Hackers Di Facebook IrSofianFan!

Serangan Hackers Di Facebook IrSofianFan!

Hackers Detected Semalam saya sangat serabut dengan apa yang dah jadi pada fb saya. Ada hackers yang attack fb pages saya dan buat iklan dengan menggunakan pages saya. Konon jual kasut Nike, sampai target audience dia semua negara dengan RM3560 bajet sehari.  ...
Video Marketing Kini Menguasai Dunia Marketing

Video Marketing Kini Menguasai Dunia Marketing

Sebagai salah seorang yang mempunyai program sendiri, nak tarik crowd dan student pun memerlukan Team AJL untuk buat marketing. Apa yang saya faham berkenaan dunia marketing ni, ia sentiasa berubah-ubah mengikut kitaran masa dan waktu.  Dan sekarang ni ramai dah...
Berita Sedih.. AG202 Aku Gagal..

Berita Sedih.. AG202 Aku Gagal..

Hai sahabat sekalian.. Hari ni saya nak kongsi satu berita sedih.. Jika sebelum ni saya dah run kan robot AlgoGold version pertama saya,  dan dapat banyak suscriber. Kemudian sambil run robot pertama, saya dalam proses buat back test untuk robot AlgoGold kedua saya...
Scuba Diving Kini Hobi ‘Me Time’ Saya!

Scuba Diving Kini Hobi ‘Me Time’ Saya!

Wow… Tak sabar saya nak kongsi dengan korang pasal aktiviti hujung minggu saya kali ni.. Memang best giler tau.. Saya rasa korang kena cuba aktiviti sukan ni.. Memang satu pengalaman yang sangat sangat berbaloi.. Sebab ini merupakan pengalaman pertama saya dalam...