Pertama Kali Melibatkan Diri Dalam Trading: Ir Sofian

Pertama Kali Melibatkan Diri Dalam Trading: Ir Sofian

Semasa sesi mengajar dalam kelas advance saya, iaitu #STS, ada student saya yang kata, kalau boleh nak jadi pandai macam Ir. Tiba-tiba saya teringat kisah masa saya mula-mula terlibat dalam bidang trading ni. Sebenarnya, saya pun sama aje macam student2 saya masa...
My Robot Its Finally…

My Robot Its Finally…

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. Hari ni saya nak kongsikan berita baik buat anda semua tau.. Berita baiknya adalah robot saya cipta dah hampir 90% nak complete dah.. Sekarang ni masih lagi dalam proses testing dan updating.  Lagi 10% lagi saya reserve kan...

Aku, Usia & Pesanan

Assalamualaikum wmt. wbkt. Alhamdulillah.. Hari ini genap umur saya memasuki 45 tahun. Sedar tak sedar rupanya saya sudah mula nak melewati ke usia tua. Nampaknya zaman saya akan berubah tidak lama lagi.. Saya bukan muda lagi.. Syukur saya masih lagi diberikan peluang...

Misi Bantuan Fakir Miskin Ke Kedah 2018

Assalamulaikum.. Rasanya masih belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Selamat Hari Raya buat anda semua yang membaca nukilan saya di website ni. Sekarang ni rasanya semua masih dalam mood open house kan. Tapi saya pula sekarang ni dalam misi diet. Masa bulan puasa...
Selawat Tafrijiyah – Mohon Hajat Dimakbulkan

Selawat Tafrijiyah – Mohon Hajat Dimakbulkan

Assalamualaikum & Salam Jumaat penghulu segala hari… Apa kata kita mulakan pagi Jumaat kita ni dengan Berselawat.. Pagi ni saya nak kongsikan kepada anda semua satu selawat yang saya amalkan selalu. Selawat Tafrijiyah Bagi saya, selawat ini sangat kuat...