Video Marketing Kini Menguasai Dunia Marketing

Video Marketing Kini Menguasai Dunia Marketing

Sebagai salah seorang yang mempunyai program sendiri, nak tarik crowd dan student pun memerlukan Team AJL untuk buat marketing. Apa yang saya faham berkenaan dunia marketing ni, ia sentiasa berubah-ubah mengikut kitaran masa dan waktu.  Dan sekarang ni ramai dah...
Berita Sedih.. AG202 Aku Gagal..

Berita Sedih.. AG202 Aku Gagal..

Hai sahabat sekalian.. Hari ni saya nak kongsi satu berita sedih.. Jika sebelum ni saya dah run kan robot AlgoGold version pertama saya,  dan dapat banyak suscriber. Kemudian sambil run robot pertama, saya dalam proses buat back test untuk robot AlgoGold kedua saya...
Scuba Diving Kini Hobi ‘Me Time’ Saya!

Scuba Diving Kini Hobi ‘Me Time’ Saya!

Wow… Tak sabar saya nak kongsi dengan korang pasal aktiviti hujung minggu saya kali ni.. Memang best giler tau.. Saya rasa korang kena cuba aktiviti sukan ni.. Memang satu pengalaman yang sangat sangat berbaloi.. Sebab ini merupakan pengalaman pertama saya dalam...
Pertama Kali Melibatkan Diri Dalam Trading: Ir Sofian

Pertama Kali Melibatkan Diri Dalam Trading: Ir Sofian

Semasa sesi mengajar dalam kelas advance saya, iaitu #STS, ada student saya yang kata, kalau boleh nak jadi pandai macam Ir. Tiba-tiba saya teringat kisah masa saya mula-mula terlibat dalam bidang trading ni. Sebenarnya, saya pun sama aje macam student2 saya masa...
My Robot Its Finally…

My Robot Its Finally…

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. Hari ni saya nak kongsikan berita baik buat anda semua tau.. Berita baiknya adalah robot saya cipta dah hampir 90% nak complete dah.. Sekarang ni masih lagi dalam proses testing dan updating.  Lagi 10% lagi saya reserve kan...