Anda Nak Tahu Bagaimana Cara Untuk Merekod Transaksi Trading Dengan Betul? Nak Tahu Bagaimana Anda Boleh Konsisten Dengan Trading Anda??

 

Kini Anda Boleh Dapatkan Satu-Satunya Buku Planner Yang Istimewa Untuk Trading Anda!!

PLANNER FOR TRADER Dicipta Khas Oleh Ir Sofian 

Diadaptasi Dari Cara Beliau Merekod Transaksi Trading Beliau

Jadikan planner ini sebagai ‘My Trading Diary’ anda

Dapatkan segera dengan harga promo! Hanya RM75.00 anda boleh memiliki buku ‘Planner For Trader’ yang akan membantu anda untuk menguruskan cara dan gaya transaksi anda di dalam trading.

Ia satu-satunya buku planner yang dikeluarkan khas untuk trader. Jangan lepaskan peluang memiliki planner hebat ini.

Rancang Perjalanan Trading

Di awal Planner ini terdapat satu ruangan untuk anda merancang akan perjalanan trading anda. Dengan merancang perjalanan trading anda, sudah tentu ianya membantu anda mempunyai cara trading yang lebih sitematik. Kebiasaannya trader yang tidak mempunyai perancangan di dalam trading akan mengalami kegagalan di akhir trading mereka. Oleh itu, Planner ini membantu anda membuat perancangan mengikut fasa demi fasa sehingga anda mencapai target di akhir destinasi trading anda. 

Style Trading

Di dalam Planner ini, anda dibekalkan dengan 3 jenis style trading yang anda boleh gunakan untuk merancang cara trading anda. Penggunaan style trading ini sangat membantu anda untuk mendapatkan profit yang konsisten serta meningkatkan lagi modal di dalam akaun trading anda. Anda bebas untuk memilih style trading yang mana satu bersesuaian dengan kehendak diri anda.

Rekod Transaksi Trading

Planner ini mempunyai sistem merekod transaksi trading yang sangat teratur. Planner ini membekalkan kepada anda bukan sahaja rekod transaksi secara harian, bahkan secara mingguan dan bulanan. Melalui rekod transaksi trading inilah anda boleh lihat bagaimana cara trading anda serta performance trading anda sepanjang tempoh tersebut.

Belajar Dari Kesilapan

Terdapat juga ruangan di dalam Planner ini yang disediakan khas untuk anda merenung kembali kesilapan yang anda telah lakukan di dalam trading sepanjang tempoh satu minggu. Melalui ruangan ini, anda akan dapat menilai kelemahan anda di dalam trading dan anda perlu perbaiki ia supaya ia tidak berulang kembali di minggu hadapannya.