Nak Jadi Bisnesman & Pelabur?

Nak Jadi Bisnesman & Pelabur?

Ini kisah perjalanan hidup saya yang dari seorang engineer, menjadi bisnesman dan menceburi pula bidang pelaburan dan jadi pelabur. Harap kisah saya ini boleh jadi sumber inspirasi anda semua yang membaca.. Kita start cerita tahun by tahun eh! Tahun 2003/2004 Semasa...
My Robot Its Finally…

My Robot Its Finally…

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. Hari ni saya nak kongsikan berita baik buat anda semua tau.. Berita baiknya adalah robot saya cipta dah hampir 90% nak complete dah.. Sekarang ni masih lagi dalam proses testing dan updating.  Lagi 10% lagi saya reserve kan...
RM30K Lenyap Dalam Stock Market

RM30K Lenyap Dalam Stock Market

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera. Tak sangka kejap je dah 12 hari kita berpuasa. Begitu jugalah kejap aje hari ahad semalam program TG4M akan berlangsung untuk siri ke-37. Selalunya, setiap kali nak dekat event TG4M, saya selalu bertanyakan kepada staff saya...
Seronok Bila AJL Jadi Universiti!

Seronok Bila AJL Jadi Universiti!

Assalamulaikum & Salam Ceria Semua. Semoga pagi jumaat ini anda semua diberkahi dan dilimpahi dengan rezeki dari pelbagai sudut. Terima kasih buat anda yang selalu mengunjungi website saya yang tak seberapa  ni tanpa jemu. Walaupun kadang-kadang saya tak adalah...
Group Support TG4M Membantu??

Group Support TG4M Membantu??

TG4M Siri 31 Dah?? Alhamdulillah…. Saya memanjatkan kesyukuran kehadrat Ilahi kerana program yang saya dan team Akademi JL anjurkan telahpun mencecah ke siri ke 31. Program Trade Gold For Money atau saya panggil ia dengan nama singkatan TG4M ini saya mula...