Market overview: 12th April 2017

Market overview: 12th April 2017

Assalamualaikum & Good morning trader. Saya nak ucap tahniah pada semua yang masuk posisi. Syukur prediction saya tepat. Dari pagi market balik rumah, lepas tu gold naik ke atas as predicted. Cuma saya menjagkakan market akan membuat u turn di area zon kuning tu,...
Market overview: 11th April 2017

Market overview: 11th April 2017

Assalamualaikum & Good Morning Traders. Rasa-rasa, hari ni ke mana kah gold market nak pergi? Lihat circle hijau dalam chart di atas. Price $1250 dah pecah semalam. Ia bertepatan dengan channel yang saya lukis. Kalau anda lihat, market buat u-turn semalam.   Hari...
Market overview: 7th April 2017

Market overview: 7th April 2017

Assalamualaikum & Salam Jumaat.. Jom tenung market gold dulu.. Lihat trend market masih lagi nampak nak turun. Tapi hati-hati pada price $1250. Saya lihat, jika market break price ni, market akan buat terjunan pandalela.. ===== Tiba-tiba!! Market meletop.. Market...
Market overview: 6th April 2017

Market overview: 6th April 2017

Assalamualaikum & good morning traders. Tahniah kepada anda yang dah profit. Ingat lagi tak signal yang saya bagi hari tu? TP dah kena. TP 2 sikit lagi nak kena. Lepas ni boleh tunggu TP 3 pula kan.. Jom lihat market gold. Nampak gayanya market bergerak mengikut...
Market overview: 5th April 2017

Market overview: 5th April 2017

Assalamualaikum.. Saya nak ucapkan tahniah kepada anda yang masuk posisi seperti signal yang saya berikan semalam sebab market bergerak mengikut apa yang saya jangkakan. Buat masa ni kita tunggu aje lagi untuk dia sampai ke TP yang kita dah sediakan. Anda boleh...
Market overview: 4th April 2017

Market overview: 4th April 2017

Assalamualaikum & good morning traders.. So, minggu ni anda kena hati-hati sikit sebab ada news besar. Lihat balik pada market gold. 2 price yang saya bagi pada jumaat lepas telah dilanggar.. Saya ada kata sebelum ni yang market nak buat reversal. Tapi sebelum tu...